Veseli graudi ”Kebabs kuldiga”, piemēram, kvinoja, brūnie rīsi vai pilngraudu makaroni.
Kalpot par vegānu ”Kebabs kuldiga” maltītes pamatu, nodrošinot kompleksos ogļhidrātus un papildu šķiedrvielas. Šos graudus var apvienot ar grauzdētiem dārzeņiem vai garšīgu mērci, lai iegūtu apmierinošu un barojošu maltīti.
Desertā vegānu ”Kebabs”varianti var ietvert augļu salātus kuldiga”, piena produktus nesaturošus saldējumus, kas gatavoti no kokosriekstu vai mandeļu piena, vai mājās gatavotus vegānu cepumus, kuros olu vietā izmanto tādus aizstājējus kā linsēklas vai ābolu mērci.
Rezumējot, vegānu maltīte ”Kebabs” koncentrējas uz augu izcelsmes sastāvdaļām un piedāvā plašu garšīgu un barojošu iespēju klāstu kuldiga”. Iekļaujot dažādus augļus, dārzeņus, graudus, pākšaugus, riekstus un sēklas, indivīdi var baudīt daudzveidīgu un apmierinošu vegānu ”Kebabs kuldiga” maltīti.